HTML

Helyi Szellem

"Van itt bármi érdekes?" Óhaj, sóhaj, panasz, fájdalom, reklamáció, gratuláció, fika és kritika, szerelmi vallomás, vendégposzt... ide, ide: helyiszellem@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

2020.06.28. 19:47 Esztétikus Kritikus

Szabad a mikrofon!

Veterán klubvámpírként nagyon megörültem az Open Mic kezdeményezés hírének. Ez kábé annyit jelent, hogy a főváros nyitott szellemiségű zenés kocsmáiban bizonyos időközönként a szárnypróbálgató muzsikusok, wannabe standuposok, vagy sima jófejségből a random közönséget jutalmazó már befutott zenészek határozott időre megkapják a mikrofont (olykor még gitárt is, ha nem hoztak), és lenyomnak egy laza jamet.

singer-mic.jpg

gazi amerikás fíling, csupa meglepetés este, érdemes figyelni az események alakulását a BudapestOpenMic honlapon, vagy a Facebookon. 

A szervezővel, Bihari Gáborral 2020. június 27-én beszélgettem a Civil Rádió reggeli műsorában, füleket hegyezni, íme a podcast: 

Open Mic a Lámpásban, a Pótkulcsban, a Szimplában, és még...

 

Szólj hozzá!

Címkék: podcast klub kultúra kocs spiritus loci Budapest civilrádió


A bejegyzés trackback címe:

https://helyiszellem.blog.hu/api/trackback/id/tr9815972620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása